Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
én ma egész tünetmentes voltam

emlékeztek Twollah-ra?
most már jobban megértitek?ma szinte alig fájt a torkom, remélem, most már elmúlik...
amúgy miért van magas vérnyomásod?
nincs túlsúlyod, nem eszel cukrot, se zsírt, mozogsz sokat...@Concret_HP: nekem egyszer volt olyan úgy 8 éve, elég szar volt. A sok stressz hozta elő (akkoriban majdnem minden nap éjfélig dolgoztam). Aztán elmúlt.
@Tobey: A vizitdíjas népszavazás után 15 évvel itt tartunk. Akkor 300 Ft-ról szavaztak a magyarok. 13 éve az a párt kormányoz, aki anno azt a népszavazást kezdeményezte, és most ott tartunk, hogy ha azt akarod, hogy időben rád nézzen egy orvos, az ott kezdődik, hogy 30 ezer, ami pont a százszorosa a 300 Ft-os vizitdíjnak. De láthatólag közel 3 millió ember szerint ez teljesen rendben van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Autós topik
- ZEN.com
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- AliExpress tapasztalatok
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Eladó HP HyperX Cloud Orbit S gaming headset
- Eladó Sound Blaster zx hangkártya
- Eladó ASUS GeForce RTX 3090 Ti 24GB GDDR6X OC (ROG-STRIX-LC-RTX3090TI-O24-GAMING) Videokártya
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest