Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Ja, nem zavar, ha valaki drága autóval jár. Az enyém is drága, meg lízingelt is, csak ugye ezt én fizetem. Bérből és fizetésből. Az autót is, meg a biztosítását is. De még ez sem számítana, de emellett volt gyerekszobám is, meg anyukám mindig azt tanította, hogy nem előzünk jobbról, illetve nem szoktam gyorshajtani. *
* Nagy mókamester amúgy az élet, mert 3 gyorshajtós bírságom van az elmúlt pár évből, mind figyelmetlenségből adódóan. A legdurvább 70 helyett 100, nem láttam a táblát, csak a feloldót a végén, a másik kettő 80 helyett 90, meg 100 helyett 110, mindkét esetben túl lassan lassultam le a lekorlátozott sebességre.
Azt amúgy el tudom képzelni, hogy hasonló szigor sokat javítana már középtávon a magyar közlekedési morálon is, de ezzel a véleményemmel magyar nyelvterületen nem szoktam túl népszerű lenni. Autós topikot pl azóta nem látogatom, amióta kiderült, hogy takarodnom kéne a picsába az utakról, ha 70-es táblánál 70-nel közlekedek, mert feltartom a forgalmat, és miattam vannak a dugók, meg a balesetek. Gyanítom amúgy, hogy itt is a jobbról előzött provokálta ki a balesetet, azzal, hogy lakott területen 50-nel ment, lelassított egy zebra előtt, esetleg megállt a sárgánál, vagy valami hasonló balfaszkodással.p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Milyen RAM-ot vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest