Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
én a cukorból rakok egy kiskanállal a kávéba. Tegyétek a szememre a hányást, nyugodtan

sőt, néha főzök tejbegrízt is, amibe szintén kell vagy 3 kanál.
így évente elfogy mondjuk egy vagy két csomag.Namost, utoljára tavasszal vettem, de lassan már tényleg elfogy. Két hete próbálkozok, hogy veszek, ha boltban járok, de nincs.
De tegnap lebaszott egy kedves polgártárs, hogy mé' nem megyek korán reggel, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy vadászni kell egy alapvető terméket, és nincs mindig.
én imádom ezt az országot. De az agy nélküli zombiknak, akik a többséget alkotják, ez teljesen bejön, őket megvédték, hállelúja.
Én meg vennék akár piaci áron is, tőlem lehet 600 Ft is, nem kell, hogy 250 legyen...
de nincs.
Kockacukor sincs 
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Milyen routert?
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kockacukor sincs