Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
én a cukorból rakok egy kiskanállal a kávéba. Tegyétek a szememre a hányást, nyugodtan

sőt, néha főzök tejbegrízt is, amibe szintén kell vagy 3 kanál.
így évente elfogy mondjuk egy vagy két csomag.Namost, utoljára tavasszal vettem, de lassan már tényleg elfogy. Két hete próbálkozok, hogy veszek, ha boltban járok, de nincs.
De tegnap lebaszott egy kedves polgártárs, hogy mé' nem megyek korán reggel, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy vadászni kell egy alapvető terméket, és nincs mindig.
én imádom ezt az országot. De az agy nélküli zombiknak, akik a többséget alkotják, ez teljesen bejön, őket megvédték, hállelúja.
Én meg vennék akár piaci áron is, tőlem lehet 600 Ft is, nem kell, hogy 250 legyen...
de nincs.
Kockacukor sincs 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Kockacukor sincs