Hirdetés
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Ezer százalék, hogy ezzel szopni fognak, de szerintem ez a cél. Kell valami újabb megnyerhetetlen harc, Brüsszel meg jó ellenfél, mert csak néz bután, és azt se érti, hogy most akkor bunyó van.
Amúgy én személy szerint leszarom, tavasszal 2x tankoltam Mo-n, 1x a cseheknél, akkor is gondolkoztam rajta, hogy tankoljak-e annyit, hogy a magyar határig elég legyen, de nem volt kedvem matekozni, teletoltam inkább.
Nyáron megint megyünk, majd tankolok szokás szerint az osztrákoknál, ha sokat megyünk Mo-n belül, az 1, max 2 tank, kibírom.
Mondanám, hogy a diszkrimináció jobban fáj, mint az a tankolásonként 10-20 euró, amit bukok, nyilván ez így szembemegy mindennel, ami eu, de igazából leszarom. Azon sokkal inkább tudok kárörvendeni, hogy milyen büntit kell ezért majd beszopniuk, és milyen háborgás lesz belőle.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- eGPU tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Synology RT6600AX Router
- Eladó Acer Nitro 16 AMD Ryzen 7 8845HS, RTX 4070 130W 8Gb, 16Gb DDR5, 1TB M.2 SSD, 2560x1600 165hz
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 1 hét próbagarival! -
- Hibátlan, újszerű Corsair RM750x (2021) 80+ Gold full moduláris tápegység - Még 59 hó bolti gari! -
- Nvidia Quadro FX570
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest