Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
náélunk elfért a 4 méter átmérőjű medence, vettem tavaly. én szinte minden nap beleugrottam a hőségben meló után, nejem már kevésbé, inkább csak hétvégén. nekünk8 perc bicajútra van a legközelebbi uszoda/strand, mégis vettünk.
összepakolni nyár végén meg takarítani macera volt, meg persze a fél kertet elfoglalja
de nem bántuk meg, és ebbe azért 6an is simán be tudunk ugrani, míg egy kis jacuzziba max ketten férnénk, nomeg nekünk pont hűsölés miatt kellett ez, nem a meleg rotyogás vonz minket itthon, ahhoz elmegyünk vmelyik wellnes helyre amiből a nyaralómnál is van 3, meg ugye itt is.szóval mindenkinek más

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de nem bántuk meg, és ebbe azért 6an is simán be tudunk ugrani, míg egy kis jacuzziba max ketten férnénk, nomeg nekünk pont hűsölés miatt kellett ez, nem a meleg rotyogás vonz minket itthon, ahhoz elmegyünk vmelyik wellnes helyre amiből a nyaralómnál is van 3, meg ugye itt is.