Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
hádde aztnemondmár, hogy egy magadfajta utazónak nincs revolut szlája rajta párszáz euróval mindenkor, hogy az ilyen jellegű flincflancokat veszteség nélkül ki tudja heverni...
mert ha nincs, se eur szlád rajta devizával, se otthon párszáz eur valuta, akkor nem ismerlek többé.
a pénzügyi dolgokat meg hiába firtatod, azok szépen mennek a maguk útján, ahogy kell/lehet/szabad/akarják
nyilván nem szólok bele abba amihez nem értek, de szerintem az elmúlt évek alapján pont erre lehetett számítani legalábbis a pénzpiacon. nem hiába nincs nekem semmilyen megtakarításom az égvilágon, élünk aztán majd megdöglünk a getszibe, evvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nyilván nem szólok bele abba amihez nem értek, de szerintem az elmúlt évek alapján pont erre lehetett számítani legalábbis a pénzpiacon. nem hiába nincs nekem semmilyen megtakarításom az égvilágon, élünk aztán majd megdöglünk a getszibe, evvan.