- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
szerény véleményem szerint ezt a piac erőlteti, nem a vegánok.
én pl tök megvagyok mindenféle helyettesítő nélkül
ugyanakkor nem vagyok vegán, csak növényi alapú étkezést folytatok, és ez elég nagy küölönbség. rábeszélni pedig soha senkit nem akarok semmire, mindenki csinálja azt, ami neki jó. ha megkérdezik hogy én miért, akkor felsorolom a gondolataimat és érveimet, aztán lehet lövöldözni - nem várom el, hogy rábeszéljenek hogy meg fogok így halni, viszont én sem fogom vérben forgó szemekkel, fröcsögő nyállal elordibálni, hogy mindmeghalunk - mert ez anélkül is meg fog történni
egyébként meglepő módon kihagytam a tésztát a felsorolásból, abból viszont ipari mennyiségűt fogyasztunk - a szósz gazdagságától függően a fél kilós csomagot együltő helyünkben beverjük ketten, ami azért szemöldökemelésre ad okot sok embernél

katica: a bolognaid receptjét írd már le légyszi, aztán majd én is adok autentikus olasz változatot
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest