- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
szerény véleményem szerint ezt a piac erőlteti, nem a vegánok.
én pl tök megvagyok mindenféle helyettesítő nélkül
ugyanakkor nem vagyok vegán, csak növényi alapú étkezést folytatok, és ez elég nagy küölönbség. rábeszélni pedig soha senkit nem akarok semmire, mindenki csinálja azt, ami neki jó. ha megkérdezik hogy én miért, akkor felsorolom a gondolataimat és érveimet, aztán lehet lövöldözni - nem várom el, hogy rábeszéljenek hogy meg fogok így halni, viszont én sem fogom vérben forgó szemekkel, fröcsögő nyállal elordibálni, hogy mindmeghalunk - mert ez anélkül is meg fog történni
egyébként meglepő módon kihagytam a tésztát a felsorolásból, abból viszont ipari mennyiségűt fogyasztunk - a szósz gazdagságától függően a fél kilós csomagot együltő helyünkben beverjük ketten, ami azért szemöldökemelésre ad okot sok embernél

katica: a bolognaid receptjét írd már le légyszi, aztán majd én is adok autentikus olasz változatot
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest