Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Más: vettem egy Fenix E35 V3 zseblámpát...kurvadrága, de letépi a fejed olyan fényt tol. Eddig mindig csak ilyen eco lámpáim voltak, először kb 1990-ben egy góliátelemes egyenes nagy tölcséres izzós, még megvan, csak már nem használom. Aztán angliában vettem 1994-ben egy olyat, ami alapból fénycsöves, de volt rajta foncsoros reflektor, és ami szenzáció volt, kriptonégő volt benne. Három baby kellett hozzá. Szerettem, erdei táborban hasítottam vele. Aztán ilyenolyan kis promólámpák után kaptam egy Vartát a siófoki Palace-ban egyszer Varta elemlámpás parti címén, az nagyon jó irányfényt adott, két babyvel. Utána tescoban szereztem 3 db dinamóst, ezek egész jók, és a dupla gombakku 11 éve elvan. Ezek már ledesek. Autóba vettem egy Lidlis fejlámpát, az 3 AAA elemmel megy, egész szép fénye van, 3 üzemmóddal. Majd vettem egy 9 ledes fejlámpát, kínait, az hamar feladta.
Melóba menet a vonatmegálló és a cég porta közt nincs világítás, 5:40 körül vaksötétben kell 1 km-t letolni. Cégnél volt egy fókuszálható emos, 3 AAA akksival megy, nem kiemelkedő, de jó fénye volt. De nem volt elég. Megvettem a Fenixet... 5 fokozat+stroboszkóp, 50-150-600-1200-3000 lumen. Azt hittem ez csak olyan kínaias számozás. De nagyon nagyon nem. Ja, 5000 mAh-s, 18 Wh Li-ion akksi van benne, az akku tetejébe kell usb-c-t dugni, és a + pólus közepe ledes töltésjelző. De az hogy egy tenyérnyi kis izé, szemből ránéz az ember, egy 2 centis kis optikát lát, aztán turbo fokozatban 200 méterig reflektorszerű fényt ad, az döbbenet.
Ha valaki ilyesmiben gondolkodik, ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest