Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Erdemben nem tudok hozzaszolni, csak annyit tudok megjegyezni, hogy:
se olaszba kifele, se hazafele az egvilagon senki sehol megint nem kert semmit, ami elo van irva. Csinaltattunk tesztet mielott kimentunk, senki nem kerte. Csinaltattunk kint mert az eskuvo ebed resze az etterem zart teruleten volt es oda kell unios igazolas vagy teszt - senki nem kerte.
csinaltattunk hazafele ami a repteren a CSOMAGFELADASNAL kellett a neninek, de mondta hogy nem jo mert pcr kell es ezzel nem tudunk belepni, mondtam neki hogy de be tudunk lepni ha nem jo az antigen, csak 10 nap karanten kell. Nehezen elhitte es mehettunk, onnantol kezdve se ott se itthon egy rohadt szot nem szolt hozzank senki. Tehat az eloirasok ellenere en nem vagyok karantenban, mert senki nem vette fel az adataimat, es kuldott el - mert senki nem kerdezte sehol leszallas utan, hogy be vagyok-e oltva, vagy van-e negativ pcr tesztem (ami nincs, antigen van 3 is az elmult het alatt)…
Termeszetesen a tesztelre eleg sok idot, penzt es energiat koltottunk, ezert is annyira idegesito, hogy mindehol midnenki leszarja az egeszet a tapasztalataink alapjan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Entware topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs