Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Erdemben nem tudok hozzaszolni, csak annyit tudok megjegyezni, hogy:
se olaszba kifele, se hazafele az egvilagon senki sehol megint nem kert semmit, ami elo van irva. Csinaltattunk tesztet mielott kimentunk, senki nem kerte. Csinaltattunk kint mert az eskuvo ebed resze az etterem zart teruleten volt es oda kell unios igazolas vagy teszt - senki nem kerte.
csinaltattunk hazafele ami a repteren a CSOMAGFELADASNAL kellett a neninek, de mondta hogy nem jo mert pcr kell es ezzel nem tudunk belepni, mondtam neki hogy de be tudunk lepni ha nem jo az antigen, csak 10 nap karanten kell. Nehezen elhitte es mehettunk, onnantol kezdve se ott se itthon egy rohadt szot nem szolt hozzank senki. Tehat az eloirasok ellenere en nem vagyok karantenban, mert senki nem vette fel az adataimat, es kuldott el - mert senki nem kerdezte sehol leszallas utan, hogy be vagyok-e oltva, vagy van-e negativ pcr tesztem (ami nincs, antigen van 3 is az elmult het alatt)…
Termeszetesen a tesztelre eleg sok idot, penzt es energiat koltottunk, ezert is annyira idegesito, hogy mindehol midnenki leszarja az egeszet a tapasztalataink alapjan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest