Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica
üzenetére
értem, de azért ez egy elég furcsa érv amellett, hogy spórolós aszkéta életet élj...
Jó, egy 100 milliós ház nem jön csak úgy össze, de hogy ezért ne igyál sört, azért azt túlzásnak és jelentéktelennek érzem...
Az irodai rabszolga dologra pedig: ha nem akarsz az lenni, akkor vállalkozz, gyűjts tőkét, stb.... bár azért ez egyáltalán nem olyan egyszerű.
@malac: a 100 millás ház nem feltétlenül igény kérdése már, Pesten egy átlag-lakás 60 millió, ahhoz képest egy nem rossz adottságú ház ennyit ér.
(Persze, vidéken ebből akár egy utcát is lehet venni, tudom)@Nolf: egyik haverom most küldött pár bicikliről linket, és a legolcsóbb volt 260 ezer, de volt kétszer-háromszor ennyiért is.
Én meg csak néztem, hogy baszus, 150 ezerért számolták be a szuzukit, és most egy bicikli többe kerül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Windowsos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest