Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica
üzenetére
értem, de azért ez egy elég furcsa érv amellett, hogy spórolós aszkéta életet élj...
Jó, egy 100 milliós ház nem jön csak úgy össze, de hogy ezért ne igyál sört, azért azt túlzásnak és jelentéktelennek érzem...
Az irodai rabszolga dologra pedig: ha nem akarsz az lenni, akkor vállalkozz, gyűjts tőkét, stb.... bár azért ez egyáltalán nem olyan egyszerű.
@malac: a 100 millás ház nem feltétlenül igény kérdése már, Pesten egy átlag-lakás 60 millió, ahhoz képest egy nem rossz adottságú ház ennyit ér.
(Persze, vidéken ebből akár egy utcát is lehet venni, tudom)@Nolf: egyik haverom most küldött pár bicikliről linket, és a legolcsóbb volt 260 ezer, de volt kétszer-háromszor ennyiért is.
Én meg csak néztem, hogy baszus, 150 ezerért számolták be a szuzukit, és most egy bicikli többe kerül?
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Keychron egerek bemutatója
- Jövedelem
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÚJ, KOMPAKT GAMER PC - RYZEN 5 5600, RX 9060 XT 16GB, 32GB RAM, 1TB NVME SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest