- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica
üzenetére
értem, de azért ez egy elég furcsa érv amellett, hogy spórolós aszkéta életet élj...
Jó, egy 100 milliós ház nem jön csak úgy össze, de hogy ezért ne igyál sört, azért azt túlzásnak és jelentéktelennek érzem...
Az irodai rabszolga dologra pedig: ha nem akarsz az lenni, akkor vállalkozz, gyűjts tőkét, stb.... bár azért ez egyáltalán nem olyan egyszerű.
@malac: a 100 millás ház nem feltétlenül igény kérdése már, Pesten egy átlag-lakás 60 millió, ahhoz képest egy nem rossz adottságú ház ennyit ér.
(Persze, vidéken ebből akár egy utcát is lehet venni, tudom)@Nolf: egyik haverom most küldött pár bicikliről linket, és a legolcsóbb volt 260 ezer, de volt kétszer-háromszor ennyiért is.
Én meg csak néztem, hogy baszus, 150 ezerért számolták be a szuzukit, és most egy bicikli többe kerül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózatokról alaposan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest