Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica
üzenetére
értem, de azért ez egy elég furcsa érv amellett, hogy spórolós aszkéta életet élj...
Jó, egy 100 milliós ház nem jön csak úgy össze, de hogy ezért ne igyál sört, azért azt túlzásnak és jelentéktelennek érzem...
Az irodai rabszolga dologra pedig: ha nem akarsz az lenni, akkor vállalkozz, gyűjts tőkét, stb.... bár azért ez egyáltalán nem olyan egyszerű.
@malac: a 100 millás ház nem feltétlenül igény kérdése már, Pesten egy átlag-lakás 60 millió, ahhoz képest egy nem rossz adottságú ház ennyit ér.
(Persze, vidéken ebből akár egy utcát is lehet venni, tudom)@Nolf: egyik haverom most küldött pár bicikliről linket, és a legolcsóbb volt 260 ezer, de volt kétszer-háromszor ennyiért is.
Én meg csak néztem, hogy baszus, 150 ezerért számolták be a szuzukit, és most egy bicikli többe kerül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Path of Exile 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest