- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Mi Tihanybol jottunk BP-re szombat este, 8 koruli indulassal. Hat a 71-esre kiforditott a Waze Keszthely fele, aztan az elso faluban jobbra, majd 77-es es 8-as ut... Igy amugy 1:40 alatt siman haza lehetett jonni, de jol latszott, hogy a Balaton keleti csucsket semmilyen iranybol ne probalja meg megkozeliteni az, akinek nem acelsodronybol vannak az idegei.
Az autopalyan meg pont ezt tapasztaltam en is. Egyebkent azt nem ertem, hogy ha valaki latja, hogy rohadt nagy forgalom van, es tele van az egesz, akkor hova probal menni? Utoler, megyek a belsoben, elottem is mennek, beall a seggembe 30 centire es villog.
Hat oke, MX5-tel voltunk, nnyitott tetovel, szoval ennek okan elkezdtem feltunoen asitozni es nyujtozkodni az autoban, hatha attol megnyugszik a mogottem jovo is.
Aztan amikor kicsit gyorsult a sor, es tudtam normalis kovetesi tavolsagot tartani (mondjuk 20m), akkor be akart problkozni jobbrol, de hat ahhoz sok babot kell azert enni. Szegeny nem volt nyugodt utana.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nintendo Switch 2
- Milyen routert?
- Samsung kuponkunyeráló
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Path of Exile (ARPG)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest