Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Mi Tihanybol jottunk BP-re szombat este, 8 koruli indulassal. Hat a 71-esre kiforditott a Waze Keszthely fele, aztan az elso faluban jobbra, majd 77-es es 8-as ut... Igy amugy 1:40 alatt siman haza lehetett jonni, de jol latszott, hogy a Balaton keleti csucsket semmilyen iranybol ne probalja meg megkozeliteni az, akinek nem acelsodronybol vannak az idegei.
Az autopalyan meg pont ezt tapasztaltam en is. Egyebkent azt nem ertem, hogy ha valaki latja, hogy rohadt nagy forgalom van, es tele van az egesz, akkor hova probal menni? Utoler, megyek a belsoben, elottem is mennek, beall a seggembe 30 centire es villog.
Hat oke, MX5-tel voltunk, nnyitott tetovel, szoval ennek okan elkezdtem feltunoen asitozni es nyujtozkodni az autoban, hatha attol megnyugszik a mogottem jovo is.
Aztan amikor kicsit gyorsult a sor, es tudtam normalis kovetesi tavolsagot tartani (mondjuk 20m), akkor be akart problkozni jobbrol, de hat ahhoz sok babot kell azert enni. Szegeny nem volt nyugodt utana.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi