Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• EQMontoya
    veterán

...így jártál, Tildy kedves és megértő volt veled... :D
    de ne vedd magadra... ez bárkivel megeshet :K :P

Ui. mi szombaton jártunk arra, é azt gondoltuk, hogy szombaton este 9 után nem lesz nagy dugó, elvgére még van egy nap a hétvégéből. Ebből az lett, hogy Fehérvártól Siófokig piros volt a google maps. szóval én el is mentem kerülőúton hazáig.
    Amúgy nem is feltétlenül a forgalom, hanem a magyar honfitársaink vezetési stílusa és egymásra nem figyelése okozza ezeket a dugókat. Még ahol később 3 sáv volt, ott is alig haladtak, alig tartott bárki is jobbra, egymás között cikáztak össze vissza, egymás seggében.
    Voltam tavaly Hollandiában, ott 100 volt az engedélyezett sebesség napközben az autópályán, és mit ad ISten, folyamatosan áramlott a forgalom Eindhoven és Amszterdam között, 2x4 sávon, egyenletes sebességgel, cikázás és vészfékezések nélkül.

Mi Tihanybol jottunk BP-re szombat este, 8 koruli indulassal. Hat a 71-esre kiforditott a Waze Keszthely fele, aztan az elso faluban jobbra, majd 77-es es 8-as ut... Igy amugy 1:40 alatt siman haza lehetett jonni, de jol latszott, hogy a Balaton keleti csucsket semmilyen iranybol ne probalja meg megkozeliteni az, akinek nem acelsodronybol vannak az idegei.
    Az autopalyan meg pont ezt tapasztaltam en is. Egyebkent azt nem ertem, hogy ha valaki latja, hogy rohadt nagy forgalom van, es tele van az egesz, akkor hova probal menni? Utoler, megyek a belsoben, elottem is mennek, beall a seggembe 30 centire es villog.
    Hat oke, MX5-tel voltunk, nnyitott tetovel, szoval ennek okan elkezdtem feltunoen asitozni es nyujtozkodni az autoban, hatha attol megnyugszik a mogottem jovo is.
    Aztan amikor kicsit gyorsult a sor, es tudtam normalis kovetesi tavolsagot tartani (mondjuk 20m), akkor be akart problkozni jobbrol, de hat ahhoz sok babot kell azert enni. Szegeny nem volt nyugodt utana.

Új hozzászólás Aktív témák