Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Mi Tihanybol jottunk BP-re szombat este, 8 koruli indulassal. Hat a 71-esre kiforditott a Waze Keszthely fele, aztan az elso faluban jobbra, majd 77-es es 8-as ut... Igy amugy 1:40 alatt siman haza lehetett jonni, de jol latszott, hogy a Balaton keleti csucsket semmilyen iranybol ne probalja meg megkozeliteni az, akinek nem acelsodronybol vannak az idegei.
Az autopalyan meg pont ezt tapasztaltam en is. Egyebkent azt nem ertem, hogy ha valaki latja, hogy rohadt nagy forgalom van, es tele van az egesz, akkor hova probal menni? Utoler, megyek a belsoben, elottem is mennek, beall a seggembe 30 centire es villog.
Hat oke, MX5-tel voltunk, nnyitott tetovel, szoval ennek okan elkezdtem feltunoen asitozni es nyujtozkodni az autoban, hatha attol megnyugszik a mogottem jovo is.
Aztan amikor kicsit gyorsult a sor, es tudtam normalis kovetesi tavolsagot tartani (mondjuk 20m), akkor be akart problkozni jobbrol, de hat ahhoz sok babot kell azert enni. Szegeny nem volt nyugodt utana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- iPhone-t használók OFF topikja
- Temu
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Nikon D800 full-frame szett
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Samsung A17 mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest