- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gaborbol
üzenetére
köszi...
én úgy emlékeztem, a szavaimat a felhőbe szinkronizálja, ezért is lehet több telefonomon ugyanaz a bill (ájfónon meghalnék nélküle, mert a gyári billentyűzeten nem lehet magyarul gépelni)de hogy miből jött össze fél giga, illetve az hány betű, nem tudom.
töröltem a picsába. mint ahogy a chrome cache-ét is. Igazából azért mentem ebbe a menüpontba, mert állandóan lefagyott és laggolt már a chrome... töröltem a cache-t és kis fürge lett egyből.---------------
Amúgy jól telik a hétvége. Tegnap felavattam a grillt a te5raszon, és a felénél megérkezett az özönvíz. de akkor is megsütöttem, engem a 2020-as időjárás nem tart vissza

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Spórolós topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest