Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
- Our employees are stressed out and demotivated. We need a boost for the moral.
- We could pay the extra hours or give a raise.
- Lol, not like that, I mean free yoga on wednesday nights.Ha bullshitet akarnak hallani, akkor nem engem keresnek, fel lehet venni valami pályakezdő karrieristát. Én pl utálok túlórázni, csak sajnos azt még jobban utálom, ha nincs kész a munkám, így szoktam. Kifizetni, azt nem szokták, szerencsére lecsúsztatni le lehet, de szabira ne menjek, mert túl sok a beteg, és amúgy is kevesen vagyunk, meg aki itt van, azok sem mind szeretnek dolgozni. Úgyhogy aki jól dolgozik, az jutalomból megcsinálhatja a többiek munkáját is. Néha akkor is, ha ők már (szarul) megcsinálták.
Pénzre mondjuk nem panaszkodom, mindig lehetne több, persze, de alapvetően hól fizetnek. Ráadásul (sajnos) szeretem is csinálni, még ha a stáb fele, és ideértve a vezetés egy részét is, konkrétan azon dolgozik, hogy ne haladjunk előre semmit. De ez eddig kb minden munkahelyen így volt.
Amúgy én már válaszoltam sztenderd hr-es kérdésre, miszerint soroljam fel három rossz tulajdonságomat (érdekes módon ez a faszság mindig előkerül) azzal, hogy nehezen viselem a fölösleges, hülye kérdéseket. Szerencsére nem a hr-es kislány döntött a felvételről, neki csak mutatni kellett, hogy ő is fontos.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- NBA és kosárlabda topic
- Xbox Series X|S
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Alienware 17r4 olvass
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest