Hirdetés
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Csak felszínesen tippeld meg milyen tevékenységet végeztem ma, amire gennyesmód nagyon kellett az özönvíz, hogy 2 havi csapadék 3 óra alatt essen le.
Igen, autót mostam, kentem, viaszoltam. Azt a fajtát, amit felkenés után jó ha 24 órán át nem ér víz. Hát most érte. Nem a bibliai özönvíz, csak az utána 4 oraval még mindig szakado eso, meg az utrol felverodo salakos sóderes homokos sár, amit mindenhonnan bárhonnan kimosott az ár. 30-al kozlekedtem, de a fissen mosott kocsi igy is honaljig osszebaszta magat. Vegulis nem volt muszaj ma ezt csinalni 20 km-re lako haveromnal, de ilyen alaposan csak ott tudjuk. Plusz pentekre ÉS szombatra IS özönvizet es felhőszakadást ígértek, ezert akkor nem mentem, es nyilvan se penteken, se szombaton nem esett egy csepp se. Szoval logika alapjan a mara igert zaporoknak se kellett bekovetkezni. De automosas volt, tehat ozonviz KELLETT hogy legyen.
Mivel 1 oraval elore nem tudjak milyen ido lesz hol, ezert egyaltalan semmit soha nem lehet tervezni. Fakjú időjárás. És idojaras utójelzés.
Ja, óriási az aszály, de nálunk speciel már rothadó mocsárszag van, sár mindenhol. Győriek vigyétek az özönvizet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Cyberpunk 2077
- Tesla topik
- One mobilszolgáltatások
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest