- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Az en Korona-sztorim:
A foberlo kirakott baratnostul, 11 eves autista gyerekestul a picsaba a jarvany kozepen. Ket hete bedobott egy "hivatalos uzenetet", hogy aprilia 30-a lesz az utolso ejszakank. Mivel "essential" vagyok, igy zero szabadnappal, 2 ora/nap atlagos alvassal a nyakamba vettem Michigant es kerstem egy faking hazat (es szerencsere talaltam). Nem volt konnyu.
Most (majdnem) minden erommel azon vagyok, hogy legyen aram, gaz, szemetelvitel, internet, szennyviz es meg sloan masok.
A foberlom indoka: O majustol diakoknak szeretne berelni.
Az en kerdesem: Milyen diakoknak?! (Igen, mikor epp nem vilagjarvany van, akkor diakok mindenutt, az egyetem kb 200 meterre van, de jelenleg mindenki hazahuzott es a kormanyzo felfuggesztette a sulit a tanevre.
Szoval ilyen patkanyok is vannak.(Nem voltunk semmifele szamlaval elmaradva, csak ugy gondta, hogy ez egy tokeletes alkalom arra, hogy kibasszon mindenkivel).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- be quiet! Pure Base 500 Black - újszerű, 3 ventivel, eredeti dobozában
- Crucial 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz kit
- Hibátlan - CRUCIAL Ballistix Elite 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 CL15 memória kit
- Playseat Evolution alcantara + Logitech G923 kormány + pedál
- Keychron Q6 HE QMK - ISO HU - Gateron Double-Rail Hall Effect - Rapid Trigger
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest