Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Lehet, hogy megint pongyola voltam, szóval szerintem sem megoldás ez az informatikus képzés. Ugyan én nem a SW fejlesztés területén dolgozom, de volt alkalmam tapasztalni, milyen az átképzett "szakember". A feladatra alkalmatlan, és sajnos másra is...
EQMontoya: "Mert ahogy a globális konjunktúra idején is Orbánnak hála el jobban az egyszerű ember, ugy globális válság esetén is Orban miatt szarabb az élet."
Nem lehet, hogy kvázi változatlanul marad a helyzet, mert aki eddig is ellene volt a Vezetőnknek, az most is így marad, viszont a választóbázis egy része le lesz kenyerezve a 13. havi nyugdíjjal...

bitpork: "Csak egy kérdés. Ha 200k ember lesz munkanélküli és ennek fele mondjuk végez átképzést: hol van az a piac ami ezt a munkaerőt fel is szívja?"
Lásd feljebb, FehérHollónak címzett gondolatom. Én sem látom ebben a megoldást, az informatikus piacot nem ismerem, de szinte kizárt, hogy ennyi friss szakember munkát találjon.
Mielőtt megégetik az automatizálási mérnököket, egy gyors interjúra küldjék már el felénk, szükség van ilyen típusú munkaerőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bittorrent topik
- Két hónap után leáll a PUBG: Blindspot korai hozzáférése
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest