- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap jött egy postai értesítő, hogy a Gárdonyi járási hivataltól szerdán jött hivatalos levelem. Gondolkodtam mikor jártam én Gárdony környékén utoljára és minek. Megnéztem a honlapjukon, az egész Velencei tó környéke oda tartozik. Június végén voltunk ott biciklitúrán. De sehol nem adtam meg a nevem senkinek...
Előtte valamikor április környékén voltam kocsival, Velencén, meg a Bence hegyen. Gondoltam gyorshajtás, vagy parkolási bírság? De az autó nem az én nevemen van, rendszámról nem nekem küldenék névre. Mi másért küldhet nekem Gárdony levelet. Kezdtem ideges lenni.
Elmentem a postára, átvettem.
A kétablakos borítékban a feladó tisztán olvashatóan Starjáni járási hivatal.
Kérdezem hogy a kézbesítő a (hőpapíros nyomtatott) értesítőn miért tüntetett fel Gárdonyt? Azt mondták a kézbesítő csak leolvassa a vonalkódot, a gép automatikusan nyomtat. A feladó adta meg rosszul...szóval nemtom a belügyben vagy a tarjáni okmányirodában hülye valaki.
Ja, amúgy megjött az útlevelem amit múlt pénteken igényeltem. Másfél óra sorbanállás és 3 munkanap alatt. Ha valaki sürgősségivel kéri, gondolom akkor is ennyi idő, csak tripla áron. Mondjuk 10 napot mondtak, hivatalosan meg 30 nap, de ez kivételesen pozitív tévedés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 750W chieftec ATX 90% gold
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs