Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
hát, családdal nem egyszerű, mert gyerekkel sok cucc kell. Amúgy vannak nagyon olcsó fapados jegyek, most pl. oda-vissza 15 ezer per fő Ciprusra. Persze erre még rájönnek a csomagok. Kis kézipoggyász (priority) 15 rugó. 20 kilós bőrönd : 23 e Ft. Szóval több a csomag, mint maga a jegy...
Ja, és a jó árak akkor jók, ha van tagságid, ami szintén pénzbe kerül, de már a legelsőnél megtérül.amúgy itt lehet pl. nézegetni a menetrendben, hog ymikor olcsó. Nagyjából mindig kb. 1 hónappal előtte a legolcsóbb, én úgy látom. [link]
Ui. amúgy helyet még nem foglaltam, de hallottam, hogy most már extra gecik, és külön ültetnek, ha nem fizetsz külön érte... Fel is dobta, hogy az alábbi helyeket javasolja, 18 ezer, csak így néztem.
Remélem, állóhely még nincs, ahogy a drága ryanair-es csávó tervezi
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Robotporszívók
- RAID
- Villanyszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- DOOM - The Dark Ages
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest