Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
hát, családdal nem egyszerű, mert gyerekkel sok cucc kell. Amúgy vannak nagyon olcsó fapados jegyek, most pl. oda-vissza 15 ezer per fő Ciprusra. Persze erre még rájönnek a csomagok. Kis kézipoggyász (priority) 15 rugó. 20 kilós bőrönd : 23 e Ft. Szóval több a csomag, mint maga a jegy...
Ja, és a jó árak akkor jók, ha van tagságid, ami szintén pénzbe kerül, de már a legelsőnél megtérül.amúgy itt lehet pl. nézegetni a menetrendben, hog ymikor olcsó. Nagyjából mindig kb. 1 hónappal előtte a legolcsóbb, én úgy látom. [link]
Ui. amúgy helyet még nem foglaltam, de hallottam, hogy most már extra gecik, és külön ültetnek, ha nem fizetsz külön érte... Fel is dobta, hogy az alábbi helyeket javasolja, 18 ezer, csak így néztem.
Remélem, állóhely még nincs, ahogy a drága ryanair-es csávó tervezi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest