- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én ma bejelentkeztem a laptopomról (jó rég nem volt bekapcsolva), kiírta, hogy olyan öreg már, hogy a hp megszüntette hozzá a supportot, vegyem tudomásul (5. gen i7 proci van benne). Most mobilon is a sokadik hp notis hirdetést kapom.
Amúgy a minap ahogy a bankokról beszélgettünk, 2 napig utána visa kártyás, meg mindenféle banki szolgáltatásos hitelek ugráltak föl.
Tudom, hogy mindenhol kémkedik mindenki, de az az érzésem, hogy a ph fórum valahogy még hangsúlyozottabb forrás az algoritmusnak, mint a többi. És gyanúm szerint ez nem véletlen...p
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos fejegységek
- Háztartási gépek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest