- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
én sportsdirectről rendeltem régen sokat, londsdale-t csak arra kell figyelni, hogy kb. 2 számmal nagyobb kell, mint amúgy, gondolom azt is kici kínaiakra számozták
még mindig jók, csak már drágábbak (itthoni sportsdirectben meg valószínű még drágább), na látom más is írta, nekem asszem konkrétan xxxl kell ami nem szorít. igaz múlt héten úgy kezdtem a nadrágvételt is, hogy: nem skin, nem slim, normál szabás, ami feljön a lábamra... van ilyen?
egy elég sok m2 boltban tudtak mutatni 1 félét, abból is a nagyobbik lett a jó... derekamról meg leesik, pedig az sem nagyon vékony...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
még mindig jók, csak már drágábbak (itthoni sportsdirectben meg valószínű még drágább), na látom más is írta, nekem asszem konkrétan xxxl kell ami nem szorít. igaz múlt héten úgy kezdtem a nadrágvételt is, hogy: nem skin, nem slim, normál szabás, ami feljön a lábamra... van ilyen?
egy elég sok m2 boltban tudtak mutatni 1 félét, abból is a nagyobbik lett a jó... derekamról meg leesik, pedig az sem nagyon vékony...