- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
erről nem vagyok meggyőződve.
Vana sztenderd házőrző kutya, aki az utcán közlekedőket ugatja, és vannak azok, akik csak úgy, folyamatosan, néha meg-megállva. Ez az utóbbi.
Az a legszebb, hogy igazából a szomszéd utcában van, de még úgy is baszott hangos, és ha rákezd, egyszerűen nem hagyja abba, ritmikusan folytatja. És ez megy úgy hetek óta.
Amúgy alapvetően elég sokat éltem már családi házas környéken, tehát nem szokatlan a kugyaugatás, nem úgy általában van bajom vele, de ilyet még tényleg nem láttam.
Én nem tudom, az ilyen emberek minek tartanak kutyát. Meg milyen lehet tőle mondjuk 10 méterre próbálni aludni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hardcore café
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- VR topik
- BMW topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest