Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz tildy #65776 üzenetére

Ezt jól elintézte - én részben még ezért sem cseréltem le a lassan 8 éves 42" fhd tv-met, mert nálunk is a másfél éves gyerkőc könnyen kárt tehetne benne, a mostanit pedig már nem sajnálom, bőven kiszolgálta az idejét/árát (illetve kb. heti 3-4 órát jó ha nézzük, tehát felesleges is lenne).
    Ilyen szempontból mondjuk tényleg sokkal jobb lehet egy megfelelő magasságban rögzített projektor.

Akinek állítható magasságú asztala van: szoktatok állva dolgozni? Nem kényelmetlen? Lehet megfelelően gondolkozni, gépelni álló munkavégzés mellett is? Mennyit dolgoztok állva egy nap?
    Lassan bölcsődés korú lesz a gyerek, és gondolkozom, hogy onnantól több időt töltenék home office-ban, így lehet, hogy megfontolnám egy ilyen asztal vásárlását (régebbi pozíciómban mondjuk volt ilyen asztal, de az shared desk-nél volt, így kb. mindenki csak a kényelmes ülő magasságához lőtte be, állva nem próbáltuk).

Székben az Ikea Markus és a Herman Miller Aeron között van valami értelmes alternatíva, amire megéri beruházni? Az Aeron-t mindenhol nagyon dicsérik (mind az ergonómiát, mind a tartósságát), kérdés, hogy mennyire érhető tetten az elköltött pénz a fent említett Markus-hoz képest (főleg, hogy az Aeron-t szerintem nem is igazán engedhetném meg magamnak). Jelenleg még jól elvagyok a Markus-szal, csak már kezd pár helyen kopni így 8 év után, és ha később cserélném, akkor jó lenne valami optimális ár/ergonómia arányút találni.

Habár lehet, hogy megelégszem a jelenlegi ergonómiai szinttel, és amit elköltenék a témára, azt inkább félrerakom. :)

Új hozzászólás Aktív témák