Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Értem én, de egyrészt odaát akkor is 230 volt a benzin amikor ideát meg 430? Viszont akkor ha ennyire minimális a különbség, én is csak 230-at akarok fizetni. A különbözetet meg majd elautózom, vagy eliszom. Majd eldöntöm.
Nyilván hajlamosabb a pazarlásra az akit az égvilágon semmi nem szorít vagy ösztönöz a pazarlás vagy fogyasztás csökkentésére. A 'miért ne' nagyon kényelmes szokás, bárki könnyen hozzá tud szokni.
Azt is elhiszem, hogy pályán a V8-as dögök elmennek 1500-as fordulaton 10 literből, de pályán a Tranzit is meg a csippelt Golf is, sőt.. De nyilván ha fossá lenne adóztatva üzemanyag is, jármű is, akkor ott is megjelennének a Tranzitok meg Golfok is, hogy a városban se 25 liter legyen a fogyasztás hanem csak 12.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Blu ray írás és írási hiba
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- No Rest for the Wicked
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Projektor topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest