Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Oke, de ha szivesseget tesz, akkor ott celszeru elore kozolni a felteteleket. Ha megkersz, hogy segitsek lefesteni feherre a hazad falat, es igent mondok, akkor altalanos esetben ezt nem kotom feltetelekhez. Ha harom honap mulva az egeszet atfested pirosra, es tok feleslegesen festettuk le feherre, akkor nem fogok megsertodni, mondvan hogy feleslegesen segitettem.
Szoval lehetett volna azt mondani, hogy pl. itt egy gep, vagy fizessetek erte X-et, vagy fizessetek erte 2/3-ad X-et es legyszi ha nem kell, nekem adjatok el, vagy ne fizessetek erte, de legyszi adjatok vissza, ha mar nem kell.
Jelen esetben nem volt kikotes arra nezve, hogy milyen feltetelekkel adja a gepet. Abszolut ertheto emberi dolog, ha nem esik neki jol, hogy ezek utan eladjak, de akkor azt kell kommunikalni (es nem pedig azt, hogy pl. ok valamiert felelosseggel tartoznak). Lehet azt mondani, hogy bocs, rosszul esett mert nem pont igy gondoltam, stb., de szamonkerni - szerintem - nem jogos.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest