Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mostanában a hétvégéim zsúfoltak, egy déli bringázás pont nem fért bele sajnos. Illetve nem is nagyon voltam itthon. Vagyis múlt vasárnap igen, de éppen egy kis eső meg felhősödés volt napirenden, szombaton meg dolgom volt. Most meg már szombat reggel elvileg sós vízbe áztatom magam, szóval megint nem jön össze.
Amúgy melóba jöhetnék bringával, de ma reggel fél8 körül 21 fok volt, hazafelé talán jó lenne, de mivel kollégákat szállítok a mikrobusszal, ők meg nem vezetnek (buszt, amúgy autót igen) ezért ez is kiesik.Balatont körbetekertük Velencével együtt, július elején, de akkor meg még pont hideg volt. Keszthelyen reggel kb. 10 fokban indultunk a következő etapra, hát az márciusi hőmérséklet. Nappal se nagyon ment 24-25 fölé. Mindenkinek az a kellemes tekerőidő, én akkor még fáztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest