Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mostanában a hétvégéim zsúfoltak, egy déli bringázás pont nem fért bele sajnos. Illetve nem is nagyon voltam itthon. Vagyis múlt vasárnap igen, de éppen egy kis eső meg felhősödés volt napirenden, szombaton meg dolgom volt. Most meg már szombat reggel elvileg sós vízbe áztatom magam, szóval megint nem jön össze.
Amúgy melóba jöhetnék bringával, de ma reggel fél8 körül 21 fok volt, hazafelé talán jó lenne, de mivel kollégákat szállítok a mikrobusszal, ők meg nem vezetnek (buszt, amúgy autót igen) ezért ez is kiesik.Balatont körbetekertük Velencével együtt, július elején, de akkor meg még pont hideg volt. Keszthelyen reggel kb. 10 fokban indultunk a következő etapra, hát az márciusi hőmérséklet. Nappal se nagyon ment 24-25 fölé. Mindenkinek az a kellemes tekerőidő, én akkor még fáztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest