Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mostanában a hétvégéim zsúfoltak, egy déli bringázás pont nem fért bele sajnos. Illetve nem is nagyon voltam itthon. Vagyis múlt vasárnap igen, de éppen egy kis eső meg felhősödés volt napirenden, szombaton meg dolgom volt. Most meg már szombat reggel elvileg sós vízbe áztatom magam, szóval megint nem jön össze.
Amúgy melóba jöhetnék bringával, de ma reggel fél8 körül 21 fok volt, hazafelé talán jó lenne, de mivel kollégákat szállítok a mikrobusszal, ők meg nem vezetnek (buszt, amúgy autót igen) ezért ez is kiesik.Balatont körbetekertük Velencével együtt, július elején, de akkor meg még pont hideg volt. Keszthelyen reggel kb. 10 fokban indultunk a következő etapra, hát az márciusi hőmérséklet. Nappal se nagyon ment 24-25 fölé. Mindenkinek az a kellemes tekerőidő, én akkor még fáztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest