Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A futós appomban (garmin connect) van egy olyan achievement, hogy fussak egyet 38 fokban. Szurkoltam, hogy összejöjjön még Mo-n, de csak 36-ig jutott a hőmérő, amíg ott voltunk (a hivatalos meteorológiai adatot nézi). A hét második felére itt már lehűlést mutat az előrejelzés, de holnap délutánra még egy 37 fokos utolsó attakkot, szóval bízom benne, hogy meglesz.
Hétvégén amúgy esküvőztünk, akkor is fincsi meleg volt. Szerencsére kifogytam az összes szövetnadrágból, és öltönyömből, szóval az ünnepi levisem vettem fel egy rövidujjas inggel (nem akarok még most öltönyt venni, bízom benne, hogy még sikerül formásodni), de így is végigizzadtam az estét. Fél tizenkettőkor indultunk haza, akkor mutatott 30 fokot az autó hőmérője.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest