Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Má' vót. (fészbuklink) pénteken
A mélygarázsban pl. mikor odaértem még kb. 20-30 centi víz állt, gyakorlatilag egy földalatti tó keletkezett.
Ez amúgy tök szokványos errefelé.
20 percet vártam mire lefolyt annyira, hogy már csak 3-4 centi vízbe kellett kiszállnom. Esés után kb. 6-8 perccel értem oda, szóval ahogy néztem a kerekeiket, az autók tengelyig álltak vízben, addig voltak vizesek alulról. És kb. 4 kilométerre onnan meg csontszáraz volt minden.
De azóta jó idő van.Ja, reggel még a gondnok hótoló lapáttal lapátolta vödörbe a maradék vizet, vagy egy köbmétert kilapátolt míg elindultam. Mert hát kívülről befelé lejt, de a lefolyócsatornától is elfelé ittott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
20 percet vártam mire lefolyt annyira, hogy már csak 3-4 centi vízbe kellett kiszállnom. Esés után kb. 6-8 perccel értem oda, szóval ahogy néztem a kerekeiket, az autók tengelyig álltak vízben, addig voltak vizesek alulról. És kb. 4 kilométerre onnan meg csontszáraz volt minden.