- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem az tetszett szombaton, hogy elkezdett szemetelni hol egy kis eső, hol egy kis havaseső, apró szemű hó, erre az útkezelők kizavarták az összes hókotrót kiszórni vagy 100 tonna sót. Amúgy ez még jó is, hiszen alásózás néven fut, alapvetően van haszna. Igaz, ha ugye ma reggel -10 volt, ott már a só sem segített, de legalább túrni nem kell, az tény.
Viszont az alatt a 10-15 km alatt amit még ezután mentem az úton autóval, olyan szórást kapott a kocsi alja, hogy nem értettük egymás beszédét. Gyakorlatilag sóágyon közlekedtünk. Áldom az eszem, hogy tavaly megcsináltattam az alvázvédőzést, de gyanítom ez a pár km a felét simán leverte. Utoljára homokszóró berendezés mellett éltem át ilyet, igaz, ott követelmény volt a fémtisztára szórás.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest