Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Hát, azért ez nem akkora személyiségzavar szerintem. Azért is jó venni egy rendes ruhát, mert emiatt automatikusan "komolyabban" van véve az edzés, ami eleve nagy lelkierot igényel.
Szerintem ez nem nagy para, ennél kb csak nagyobb gondok vannak a világban.
A telefon jó példa. Ha két évente veszel egy 200e-s telefont az 50e-s helyett, akkor az havi kevesebb, mint 7000 forint különbség (ha nem adod el a végén, stb., tehát worst case). Tök elfogadható szerintem, hogy ha valaki attól jobban érzi magát, hogy naponta 100-szor egy csinosabb készülékre néz rá, akkor rakolt napi extra 200 forintot. (És ez extrém példa, tehát feltételezem, hogy zéró praktikus előnye van a drágább cuccnak.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Steelseries Nova 1P Gamer fejhallgató
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest