Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Holnapra biztos elmúlik, mert már december lesz. Addig is elmegyek még egyet futni. Biciklizéshez hideg van. Dunáig meg el lehet ugyan jutni a Majna mellett, az viszont odáig végig emelkedik. Pfff. Ja, az új minire meg nem megy fel a réginek a kereke, mert máshol vannak a lyukak (meg eggyel több is kéne). Feltettem ebayre, meg egyúttal néztem volna másikat is, de nagyon igaz, hogy a német venni mindent félár alatt akar, eladni meg 10 eur-val olcsóbban, mint az új ára - mégiscsak használt. Ez ilyenkor karácsonyi leárazásoknál nagyon durva, bolti árak rendesen az ebay használt árai alatt vannak egy csomó mindenben. Bezzeg ha én teszek fel egy hirdetést, hogy 2 évet futott 15” téli gumi gyári alufelnivel, 6-7 mm-es profillal 300 eur, alku nélkül, akkor a legnagyobb ajánlat, amit eddig kaptam 200 eur volt, de általában 150-nel jönnek.
Úgyhogy vesz a tököm téli gumit, hogy aztán meg évente 2x80 eur-ért még cseréltessem/centiroztassam/tároltassam is. Katica megkapta a Mazdát, azon a buzi osztrákok miatt úgyis van, én meg legalább hajtom a háromhengeres fűnyírót. Nyári gumin. Ha elkopik, mehet erre is a négyévszakos.Lol, hiába járt le a szerkesztés, ha safarival visszamegyek, tudok még szerkeszteni, és engedi posztolni is.
Ez megy más böngészővel is? Már 10 perc fölött vagyok, és még mindig működik, vagy ötödszörre is, hehe.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- E-roller topik
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Futás, futópályák
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe IR kamera gar
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Orion HS 200 hangfalpár
- HP X360 830 G10 2in1 360 fokban kihajtható tablet mód is! i5 1335U 16Gb 256GB
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Úgyhogy vesz a tököm téli gumit, hogy aztán meg évente 2x80 eur-ért még cseréltessem/centiroztassam/tároltassam is. Katica megkapta a Mazdát, azon a buzi osztrákok miatt úgyis van, én meg legalább hajtom a háromhengeres fűnyírót. Nyári gumin. Ha elkopik, mehet erre is a négyévszakos.