Hirdetés
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
Sokkal rosszabb, tenyleg.
Mar ott tartok, hogy ha leulok egy etterembe, s angolok vannak mellettem, akkor inkabb elmegyek. Egyszeruen nem tudom elviselni, hogy nem tudjak beszelni a sajat nyelvuket, hogy allandoan mindent kifogasolniuk kell, hogy hangosak, hogy igenytelenek, budosek, mocskosak, modortalanok, nem tudnak jarni, enni, inni, beszelni, de legfokebb kussban maradni... hogy soha nincsenek tekintettel masokra, es hogy olyan butak, mint a dongolt fold. Keptelenek magukon kivul masra gondolni, nem tudnak vezetni, a logikat meg hirbol sem ismerik, es a lanyok azt hiszik, hogy 4 tonna smink mindent megold. Hogy ha szorul a hurok, a nem letezo ostoba udvariassagukkal akarjak elkerulni, hogy valaki vegre ugy istenesen pofanbassza oket, hogy napok utan kepesek a legkisebb baromsag miatt is venni a faradsagot es panaszkodni, panaszkodni, meg egy kicsit, hogy 5 forintot visszakapjanak.
Hosszu evek utan elertek nalam, hogy brit angol akcentust hallva azonnal fejvesztve menekuljek, barhol is vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest