Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Szociálisan hátrányosnak érzem magam, hogy nekem csak az időjárással van bajom néha... Vagy na, nyáron kívül mindig
De hogy senkivel nincsenek ilyen jóízű személyes ellentéteim. Legalábbis nem érzem. Az más, hogy a véleményemmel, vagy ahogy azt előadom néha valakinek nincs azonossága, de ezt igyekszem nem személyes dolognak beállítani. Meg én se szeretnék senkivel semmilyen ellentétet kivívni. Ami adódik, az nem komoly, szerintem az ellentét felszínes, miközben a vélemény nem is annyira ellenkező, de semmiképp nem ellenséges. Na most mielőtt túlzott ömlengésbe fordulnék, abbahagyom.
Mondjuk az se zavar, ha mások kicsit harcolnak, régen zavart, de legyen ez mindenki saját baja.Na most ez mind idebent maradna ha nem egy baráti borozáson lennék túl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sorozatok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Synology NAS
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De hogy senkivel nincsenek ilyen jóízű személyes ellentéteim. Legalábbis nem érzem. Az más, hogy a véleményemmel, vagy ahogy azt előadom néha valakinek nincs azonossága, de ezt igyekszem nem személyes dolognak beállítani. Meg én se szeretnék senkivel semmilyen ellentétet kivívni. Ami adódik, az nem komoly, szerintem az ellentét felszínes, miközben a vélemény nem is annyira ellenkező, de semmiképp nem ellenséges. Na most mielőtt túlzott ömlengésbe fordulnék, abbahagyom.