Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Mér', dízel a Jazz? Nemá'.
Nekem is olyan jól jött ki egyébként, hogy mind a két autónak szinte egyszerre járt le a műszakija, meg esedékes az éves szervize. Nem mondom, hogy nem látszik a családi költségvetésen. Mondjuk a gumit én félévente váltogattatom rajtuk, szóval azzal egy darabig még nem lesz gond, de a Minire jellemző módon azt is venni kellett egy garnitúra télit és nyárit is, amikor megvettük (a gyári nyári gumik voltak csak hozzá, és szerintem azok sem voltak telente sem cserélve, legalábbis nagyon úgy nézett ki, hogy a ~60k-t, amit az autó futott, mind ők kapták). Viszont ebayen sikerült szerezni egy ugyanolyan alufelnikészletet 120 EUR-ért, mint a gyári, szóval legalább átszereltetni nem kell mindig őket. A BMW kb egy pár, vagy csak másfél gyári acélfelnit adna ennyiért, alufelniből meg talán felet-háromnegyedet...
Ja, közben Katicának sikerült mozgássérült-helyre parkolnia. Túl magasan volt a tábla egy villanyoszlopon, nem nézett annyira fölfelé - de tényleg, saccperkb olyan 3+ méter magasra szerelték, az autó meg apró, és nem arról híres, hogy jól kilátsz belőle. Úgyhogy elvitték a Minit, rohangálhattunk érte. Nem tudom, otthon mennyibe kerül az ilyesmi, de itt _nagyon_ drága. És akkor még vigyorogva a kezedbe adják a parkolási bírságot is, hogy 8 napon belül kéne utalni, miután kifizettél egy kisebb vagyont a telephelyen. Közös életünk harmadik parkolási bírsága, és negyedik bírsága összesen, szóval 20+ évre levetítve azért belefér, de most nem volt őszinte a mosolyom.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest