Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz lenox #57889 üzenetére

Annyi fura dolgot hallani a középkategóriás koreaiakról (kínaiakról nem is beszélve), hogy ezeket alapból nem merném bevállalni. Futós topik tele van panaszokkal, hogy használhatatlanságig pontatlan a gps, össze-vissza mér megtett utat, és ezzel tempót is, komplett háztömböket vág le, amikor bukja a jelet, ehhez képest egy ugyanannyiba kerülő futós órába már képesek rendes gps-t tenni, illetve egyértelműen a felső kategóriás telefonok tulajdonosai szokták értetlenül figyelni ezeket a hozzászólásokat. Droid alapon is van ilyen bőven, de azok tényleg rohadt drágák. Galaxy S-ek, felsőkat. LG-k, HTC-k, no meg a Pixel. Viszont ezek konkrétan egy iPhone áráért mennek. A felhasználói élmény egyébként meg pont az a szempont, amit egyrészt összehasonlítani, illetve értékelni is nehéz, másrészt ha találsz valami kézreállót, vagy ha rá vagy kényszerítve, hogy valami olyat használj, amit nem bírsz megszokni, akkor a különbség kb megfizethetetlen.

Kukac: 5s már kifutott modell, elvileg már nincs forgalomban, valahol 300 EUR körüli áron lett vége, ami egészen jutányos is volt érte. Használtan már 100-150 EUR között vannak, enyémet is meg kéne csináltatni, sikerült eláztatnom 3 évesen, úgy tűnt, megúszta (sic), de aztán egyre nehezebb lett tölteni, szóval a töltőcsatlakozó azért korrodálhatott, azt meg kéne tisztíttatni, vagy cserélni. Vettem helyette 550-ért egy új 6S-t, érezhetően gyorsabb azért, mint az 5S volt, remélem, 3 évet ezzel is kihúzok. Belépőmodell most az almánál az SE, ezt adják 300 EUR körül, nyilván teljesítményben nem fog lealázni semmilyen droidos prémium készüléket, minőségben (használhatóságban, megbízhatóságban) viszont a vele azonos árú (azt aláírom, hogy nagyobb teljesítményű, jobb specifikációjú) középkategóriát igen.

tim: Nem tudom, pontosan mi baja, én szét nem szedem, németeknél meg még a sufni-gsm is kicsit más munkadíjjal dolgozik, szóval ez itt kb GTK. Nemsokára megyünk Mo-ra látogatóba, majd megnézetem azért, a fent említett iPhone-nal együtt.

Viszlát: Mobilos képek és videók szinkornizálására a dropboxot használom, ez nagy vonalakban úgy működik, ahogy szeretném. Ráadásul fájlkezelőnek, illetve háttértárnak is bevált, úgyhogy ott van, amit néha mobilról is meg kell nyitni. Amikor új zenéket akarok tenni a telefonra, azzal mindig megszenvedek, bár valószínűleg csak öreg vagyok hozzá, és meszes az agyam, a 15 éves lányom szokott kisegíteni, neki általában sikerül. :DDD

Mindezekkel együtt (illetve még inkább mindezek miatt) én teljesen el tudom fogadni, ha valakinek nem jön be az iOS mobilon. Laptopon, asztali gépen én sem tudtam megszokni, de még tableten is zavartak a hiányosságai, pedig utóbbi szinte egy-az-egyben ugyanaz a szoftver, mint ami a mobilokon van. ÉN is csak egy user vagyok, van, ami jobban kézreáll, van, ami kevésbé, ettől lesz színesebb a mobilos piac is. Őszintén szólva én örültem volna a legjobban, ha a MS-nak is sikerül megvetnie a lábát, és borzasztóan sajnálom, hogy úgy elbántak ezzel a szegmenssel, ahogy.

p

Új hozzászólás Aktív témák