Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ti hogy kezelitek a whiteboard stresszt? Ma egy interjun liftvezerlest kellett terveznem ( marmint hogy hogyan valositanam meg)
Figyelembe probaltam venni hogy hol van most a lift, merre tart, hol nyomtak a gombot, de annyira stresszelek, hogy egy opcionalis mukodo megoldast sem tudtma prezentalni. Oke, tombbe belepakolom, hol nyomtak meg, es mukodni is fog ha azon az elemeken vegigmegy, csak nem optimalis.PErsze miutan leultem, rogton eszembe jutott az alabbi lehetseges megoldas:
Tfh van egy 7 emeletes epulet. Lift mondjuk 2-an all, mert ott szallt ki valaki, es valaki megnyomta a 6-on. Akkor a lift felele fog indulni.De valaki idokozben megnyomja az 5-en. Meg valaki az elson. Szerintem ekkor optimalis megoldas lehet, hogy felfele menet megall a lift az 5-en es a 6-on, ebben a sorrendben , az 1-es pedig egy nextState elembe kerul.
Tehat figyeli a lift most hol van es merre tart, es hol nyomtak a gombot. Ha felfele tart, es a gombot felsobb emeleten nyomtak, akkor azokat sorbarendezi, de ha az elson nyomtak, es mondjuk 4-en volt a lift ami felfele megy , akkor az a nextStatebe kerul
PErsze ezt mar akkor agyaltam ki, mikor nyugi volt, addig csak azok jutottak eszembe, mikre kell funkcio szempontjabol figyelni . Mondjuk az is fura volt, mindket interjuztato 5-5 meterre ult tolem
Kb ilyen haromszog aalakban.Aztan lehet nem. MEglatjuk. De hogy en feher tabla elott mennyire besz.ri vagyok, es izgulok.... Nem tudok gondolkodni. Tud valaki otletet, ezen hogy lehet javitani? Szerintem ez az interju bukta

Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kb ilyen haromszog aalakban.