Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- sh4d0w: Van-e még?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Hehe, az meg szomorubb lett volna talan.
Nem olyan sok az, tekintve, hogy 400 koruli allasra jelentkeztem, azt nem vezettem, hogy hany telefonos megkereses volt, de valahol meg van meg az excel tabla amiben rogzitettem, hogy mire mikor melyik cegen keresztul, melyik oneletrajz ment be, kivel beszeltem telon esatobbi. Az biztos, hogy nem sirom vissza azt az idoszakot, de jo kis lecke volt az elettol. 
Tildy: orulok!
Bobsys: ugy ahogy mondod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem olyan sok az, tekintve, hogy 400 koruli allasra jelentkeztem, azt nem vezettem, hogy hany telefonos megkereses volt, de valahol meg van meg az excel tabla amiben rogzitettem, hogy mire mikor melyik cegen keresztul, melyik oneletrajz ment be, kivel beszeltem telon esatobbi. Az biztos, hogy nem sirom vissza azt az idoszakot, de jo kis lecke volt az elettol.