Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Hehe, az meg szomorubb lett volna talan.
Nem olyan sok az, tekintve, hogy 400 koruli allasra jelentkeztem, azt nem vezettem, hogy hany telefonos megkereses volt, de valahol meg van meg az excel tabla amiben rogzitettem, hogy mire mikor melyik cegen keresztul, melyik oneletrajz ment be, kivel beszeltem telon esatobbi. Az biztos, hogy nem sirom vissza azt az idoszakot, de jo kis lecke volt az elettol. 
Tildy: orulok!
Bobsys: ugy ahogy mondod.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem olyan sok az, tekintve, hogy 400 koruli allasra jelentkeztem, azt nem vezettem, hogy hany telefonos megkereses volt, de valahol meg van meg az excel tabla amiben rogzitettem, hogy mire mikor melyik cegen keresztul, melyik oneletrajz ment be, kivel beszeltem telon esatobbi. Az biztos, hogy nem sirom vissza azt az idoszakot, de jo kis lecke volt az elettol.