Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Pontosan, ok itt vannak, es tamogatnak, de az onertekelesi problemaim, " nem vagyok eleg jo" gondolatokat nem fogjak megoldani. Gyerekkorom ota gondom van, hogy elismerjenek, hogy en sajat magamnak is elismerjem, hogy vagyok eleg jo.
Na,mint a vissza a jovobe c-filmben, a "nyuszi vagy?" kerdes, na kb ez jatszodik le bennem, olyan modon, hogy folyamatosan attol tartok, masok hulyenek tartanak, de legalabbis nem eleg jonak.
Azt mar megszoktam, hogy noiessegben sosem fogok versenyezni mas csajokkal, de akkor legalabb az agyam legyen a helyen. Nem ugy tunik.
Nem mindenki tudja bevenni azt a bizonyos tablettat, az agyam meg hajlamos tulporgetni a dolgokat. Ugyhogy amit tudok csinalni, hogy meg erosebben tolom a acsakazertist megmutatom-t. ( ma react meetup, ha mar)Nem tudom mikor voltal ennyire melyen, talan mikor exszel anno szetmentem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series SE3 40mm Stairlight Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GIS új 2 pár
- Lenovo MIIX 520-12IKB, Magyar bill, i5-8250 8Gb ram, 256Gb nvme, számla, garancia 2in1
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs