Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Hat szerintem alabecsulod magad. Mondjuk BME infon azt tanitjak (legalabbis amikor en jartam), hogy 'en vagyok a kiraly', ezt sokan jol megtanuljak, lehet, hogy mashol is kene tanitani. Meg persze azt is, hogy a skala rettento szeles, tehat jobb, ha azt tudod, hogy hol es hogyan kell utananezni a dolgoknak, minthogy mindent fejbol probalj tudni.
-
Ismerek elég jól egy hasonló mentalitású embert (exem), nála is az a baj, hogy egyszerűen nem akar kb. "boldog lenni", sarkítva írom, de ez leírja az egész állapotát, nem érti még most sem miért szerettem, szeretem.
Túlpörgés, igen, nem tudom Ti nők, hölgyek mi a francot (ÉKE-Én Kérek Elnézést) tudtok mindent túlbonyolítani, el kell fogadni azt amit, és nem azon gondolkodni, hogy mi van ha mégsem, meg mi, meg hogy...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 26
- Íme az új Android Auto!
- Mesterséges intelligencia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest