Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Ha Isten létezik...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
mi éri meg?
engem épp' előléptetnek. Ez tök jó lenne, de ez egy ilyen jó kis amcsi világcégnél úgy működik, hogy az itteni főnökök jelöltek engem a posztra, ezt a londoni HR-es és talent nemtudommicsoda elfogadta; cserébe átküldött kb. tucatnyi doksit okos kérdésekkel, hogy töltsem ki önfényező válaszokkal. De nem csak a szokásos, hanem ilyenek, hogy miért vagyok én jobb, mint mások? Hozzak példát arra, hogy növeltem a bizniszt, cross-sellinget csináltam a cégen belül, segítettem mások szakmai fejlődését, komoly problémát kezeltem, új ötleteim voltak, stb. 8 oldalas a template, kitöltetlenül. Most, ahelyett, hogy dolgoznék, ezt csinálom.
Ezen kívül kell írásbeli endorsmentet szereznem két partnertől, és majd lesz egy interjú a london HQ-ból egy komplett bizottsággal, akik majd meggyőződnek arról, hogy alkalmas vagyok-e arra, hogy feljebb lépjek. És ez nem egy vezetői, hanem csak egy szeniorabb pozíció...
Na mindegy, sok hűhó semmiért, ez az amerikai módi.
Ui. ja, azt nem is mondtam, hogy a template természetesen nincs megformázva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkaszálták a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest