- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Apám vett magának egy jó vastag memórihab-matraclapot, semmi kókusz, meg semmi grafénszálas mikrotechnológiás izék, semmi díszes huzat, csak sima puszta nyers szivacs. Elmondása szerint azóta semmi ilyesmiből eredő, korábban viszont érezhető izomfájdalma nincs.
Én kétszer aludtam rajta kipróbálni, és én is annyit vettem észre, hogy reggel felkeléskor nem érzek semmi elnyomorodást, gerincropogást, fájdalmat, vagy hasonlót. Amit egyébként a saját ágyamon alvás után néha igen. Utóbbi viszont csak egy 30 éves régi egyszerű sima keményszivacsos újradeszkázott aljú ágy.
Fura, mert olyan, mintha puha gyurmába feküdnél, és hasonlóan nehéz mozogni is rajta(benne), de mégis működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest