Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• EQMontoya
    veterán

De miert akkor szembesul vele? Amikor elkezdte a tanulmanyait akkor jobban kerestek a gyerekorvosok? Tovabbmegyek, az elmult 20 evben volt olyan idoszak amikor csettinthettek egyet a nyelvukkel, hogy na ez a fizetes ez most tuti? Aki munkabaallaskor szembesul azzal, hogy mit lehet keresni a szakmajaval (foleg egy orvosnal ahol ugye joval hosszabb idot kell belefektetni a tanulasba), az bocsasson meg a vilag, de komplett idiota.

Meg veletlenul sem szoltam egy szot sem magarol az osszegrol, szoval nem ertem az okfejtesed tovabbi reszet...

Azért kicsit árnyalnám a képet, mert ez sehol nem jósolható előre. Az orvosi pályába bele van kódolva a hálapénz, annak eloszlása viszont absozlút nem egyenletes az orvosi ágak között, de ha valamilyen ipari irányba mész, pl. infósnak, akkor ugye hivatalosan semmit nem tudsz a bérekről, max szájhagyomány útján terjedő infókat, meg 1-2 itt-ott megjelenő országos statisztikát, amiről általában tudjuk, hogy nem feltétlen fedi a valóságot?

Mennyit keres egy 5 év tapasztalattal rendelkező informatikus? Szerintem br. 350 és 1M között bármennyi lehet. Csak az előbbiből nem lehet megélni BP-n normálisan.

Új hozzászólás Aktív témák