- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Egy viszonylag kis városban élek, és szökő évente megyek el moziba, valami látványos filmet megnézni.
Tavaly a dzsungel könyvét néztem meg 3d-ben, ami úgy kezdődik hogy fák ágai közt megy a kamera, azt hittem hogy rossz a szemüveg mert hihetetlenül életlen volt a kép. Aztán mikor a kamera már nem mozgott éles lett a kép. Másnak is ilyen volt szóval azt gondoltam rossz minőségű a vetítő, vagy a kópia.
Ma megnéztem egy másik moziban a kínai nagy falról egy mítosz filmet, ahol ugyanúgy azt vettem észre hogy ha mozog a kamera, és pl hegyekhez közel megy el, v sivatag dűnéi közt, akkor semmi sem éles, az elsuhanó tárgyak közül. VIszont ha a kamera megy a kilőtt íjjal, akkor viszont tökéletes.
Kezdem azt hinni, hogy ez egy általános hiba, és ennél jobbra nem lehet megcsinálni egy 3d-s filmet.Aki volt már minőségi moziban, az meg tudná erősíteni, a fent leírtakat. Mert ha ez igaz, akkor végképp értelmetlen dolog moziba járni.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Androidos tablet topic
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest