Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy a kávés topik egyedülálló.

A magas szervízigény meg, amennyire körbekérdeztem, olyannyira nem egyedi, hogy még csak nem is egyedül a saecokra jellemző, hanem gyakorlatilag minden márkánál jelen van.
Egyelőre mindenesetre jegelem a témát, szerencsére nincs határidő, hogy mikorra kell levásárolni a gutscheinjaimat, majd kitalálom, hogy mit szeretnék belőle. Mondjuk ez is egy szép pont az életben, amikor úgy tudsz bemenni egy nagy műszaki üzletbe, hogy na jó, de igazából nincs semmire szükségem.

Eleve úgy kaptuk a bónokat is, hogy ott kötöttük az új telefonszerződéseket, és amikor mondtuk, hogy nekünk nem kell a készülék az előfizetéshez, akkor megdobtak minket egy vásárlási utalvánnyal (nyilván nem a telefon értékében, de ahogy néztem a használtpiaci árakat, még így is kb annyival, mint amennyiért a telefonokat ebayen el tudtam volna adni majd valamikor, egyszer).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest