Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Van egy program amibe irom a beveteleket, kolteseket. A problemam vele, hogy vannak dolgok amik nem kiadas, de megsem tudom elkolteni. Ilyen peldaul a nyugdij, megjon a fizetes, beirom az adokat mint kiadas, meg a napi kolteseket, de a nyugdij az igazabol nem az. Annyit csinalok, hogy atvezetem a bankszamlarol a nyugdij szamlamra az osszeget. A baj ezzel, hogy nem lehet elsore atlatni, hogy mennyi is maradt a ho vegen. Ha csinalok egy kiadas bevetel riportot, akkor mivel a nyugdij nem kiadas nekem kell levonogatni, hogy megkapjam mennyi kp marad. A masik modszer, hogy osszevetem a bankszamlan levo osszeget ket honap ugyanazon napjan. Van valami jobb modszer a fenti problemara vagy ez igy mukodik es fogadjam el? A program sem egy igazi konyvelo, tehat lehet ott van a gond eleve.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- Peugeot, Citroën topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16 GB 2256X1504 Touch Garancia
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest