Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pttypang
üzenetére
Azóta ezen gondolkodom, hogy mi az amihez nem jo a természetes fény, csak az irányított mesterséges. Mondjuk fénykép előhíváshoz esetleg vagy kannabisz termesztéshez..
talán gyémánt válogatáshoz...
Biztos szokás kérdése, én nem nagyon tudom elviselni ha egy lakás túl sötét. Igénylem a fényt a napfényt.Na és most szerkesztésben kipróbálom milyen az hogyha nem kézzel gépelek hanem hangosan próbálok írni. Egyelőre marha jó már csak azt nem tudom hogy hogy lehet vesszőt tenni vagy pontot a mondat végére mert ha nem kézzel teszem a pontot akkor nem tudja hogy mikor van a mondat vége pont pöttyös mondat vége and finish hát ezt nem tudja kettőspont zárójel bezárva
Hát ez nagyon vicces hogy nem hibázik de azért most egy kicsit kiszúrók vele kurvajó és magától egy beírja na jó azért nem tökéletes de rohadt kicsi a hiba arány
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Elektromos autók - motorok
- Windows 11
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 E-Sim/GPS 64gb
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Studio 15 G8 i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/FULL HD IPS
- Zotac GTX 1060 Mini 6GB Garanciával!
- INGYEN FOXPOST - BeQuiet System Power 8 - 600W 80+
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
talán gyémánt válogatáshoz...