Hirdetés
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Angulart kb 1.5 evig hasznaltam, hasznalok, expert nem vagyok meg benne, de tudok benne fejleszteni. React jobban bejon, de ahhoz tenyleg csak 1 honapot szagoltam. Mint irtam , pont a legrosszabbkor mentem el szulni, pedig csak 10 honapot hagytam ki, megis gyokeresen felfordult a frontend. Amugy full stack vagyok. Sass es less elegge megy , Grunt es gulp, npm felhasznaloi ( telepites, hozzaadas, nem nullarol epites) szinten megy. Mid level -senior vagyok.
Egyebkent tenyleg nem maxoltam ki. Ugyanis evekig fontosabb volt a csapat, minthogy iszonyatjo fizetesem legyen. Ezert nem valtottam. Aztan jott a kisfiunk, akkor meg amiatt nem volt erdemes valtani. Na a csapatom odalett, az ebook projektet felszamoltak, a wasteless project veget ert, a foodsafetyn ideiglenesne raktak be, hetfotol konkretan nem tudom mit fogok csinalni... De tenyleg. Tehat most lenne lehetoseg nagyot dobbantani, de most megint ugy nez ki nem fogok tudni. Nem hiszem ugyanis , hogy jo neven venne az uj ceg, ha 8 honap mulva azt mondanam, bocsi , en par honapra lelepek.
Igy egyelore esmt noszogatom, o valtson inkabb, o is elegge alulfizetett
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bestbuy játékok
- E-roller topik
- World of Warships
- Nintendo Switch 2
- Könyvajánló
- Elektromos cigaretta 🔞
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest