Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Angulart kb 1.5 evig hasznaltam, hasznalok, expert nem vagyok meg benne, de tudok benne fejleszteni. React jobban bejon, de ahhoz tenyleg csak 1 honapot szagoltam. Mint irtam , pont a legrosszabbkor mentem el szulni, pedig csak 10 honapot hagytam ki, megis gyokeresen felfordult a frontend. Amugy full stack vagyok. Sass es less elegge megy , Grunt es gulp, npm felhasznaloi ( telepites, hozzaadas, nem nullarol epites) szinten megy. Mid level -senior vagyok.
Egyebkent tenyleg nem maxoltam ki. Ugyanis evekig fontosabb volt a csapat, minthogy iszonyatjo fizetesem legyen. Ezert nem valtottam. Aztan jott a kisfiunk, akkor meg amiatt nem volt erdemes valtani. Na a csapatom odalett, az ebook projektet felszamoltak, a wasteless project veget ert, a foodsafetyn ideiglenesne raktak be, hetfotol konkretan nem tudom mit fogok csinalni... De tenyleg. Tehat most lenne lehetoseg nagyot dobbantani, de most megint ugy nez ki nem fogok tudni. Nem hiszem ugyanis , hogy jo neven venne az uj ceg, ha 8 honap mulva azt mondanam, bocsi , en par honapra lelepek.
Igy egyelore esmt noszogatom, o valtson inkabb, o is elegge alulfizetett
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beköltöztette az AI-t az iOS az Apple Musicba
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Honor profi iPhone másolásban
- Villanyszerelés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- További aktív témák...
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Ps5 Ninja Gaiden 4 dobozos hibátlan!
- ASUS Vivobook 17X I9 13900H 40GB DDR5 RAM 1TB M2 SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest