- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Kingston A400 - SATAFIRM S11 probléma megoldása.
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Látom, újra felszakadtak régebbi sebek és egy kicsit talán előjöttek régebbi indulatok. Nekem nincs is ezzel bajom, nyilván nagyon sok mindent másképpen látunk mi fórumozó emberek, egyrészt, mert (szerencsére) nem vagyunk egyformák, máshogy szocializálódtunk, mások az értékrendjeink, mások a prioritásaink, világnézetünk, mások vagyunk. Másrészt néha nem is egy oldalon állunk és elfelejtünk a másik oldal fejével gondolkodni, vagy legalább elképzelni a motivációjukat, megérteni az adott helyzetben a gondolkodásukat. Pedig egy jó és értelmes vitához ez elengedhetetlen.
De nem is emiatt írok most. Ma reggel ahogy olvasgattam a topicot, Titeket, eszembe jutott nagyon sok minden. Kicsit nosztalgiáztam magamban a régi (nekem szép) időkről és közben egyre rosszabbul éreztem magam. Az alatt a közel 5 év alatt, amíg nem voltam itt, olyan sok minden történt, hogy azt elképzelni sem tudtam. Nyilván sok pozitív dolog is. Van aki megtalálta élete párját, munkáját akár külföldön is, van akinek gyermeke született, biztos van aki meggazdagodott anyagilag, vagy a lelkében...
De nekem most a rossz dolgok jutottak eszembe. Neduddki távozása (pedig az utolsó időben már nem voltunk jóban, nem beszéltünk) Integra és Bordoi tragikus halála...

Olvasgattam a régi privát üzenetváltásomat velük és egyszerűen képtelen voltam felfogni, hogy már soha többé nem beszélgethetek velük. Nyilván Ti annak idején ugyanígy megjártátok ezt az utat, ezeket a poklokat, vagy talán még intenzívebben is éltétek meg a fájdalmat, hiszen ahogy olvastam, egyik pillanatban még köztetek voltak, és aztán már többé nem...Régi privát üzenetek, feledésbe merült beszélgetések... Furcsa ez a szomorú hangulat ami most egészen átjárja a lelkem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új magyar Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16/32GB 512GB 2028-ig garis! Csak februárban extra akció!!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari!
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest