Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viszlát

addikt

válasz parandroid #52071 üzenetére

Izé. Alapvetően leszoktam már arról, hogy a nem használt appokat becsukjam, de azért még most is egyből elpöckölöm felfele azokat, amikről tudom, hogy nem használom őket rendszeresen. Ehhez képest fut most egy Safari 7 ablakkal, Messenger, Viber, WhatsApp, Waze, Gmail+Yahoo+céges email kliens, egy Snooker játék, Youtube, Skype, Facebook, meg még mellette legalább egy tucat egyéb apróság mint kamera, fotóalbum, időjárás, hírek, stb. Mindezt úgy, hogy nem tölt semmit újra, max az adott szolgáltatáshoz szükséges hardver nem megy folyamatosan (pl gps). Mindezt 2 GB memóriával (merugyeeznemandroid), mutass egy laptopot ami mindezt megcsinálja ennyiből, FHD felbontáson.

Nekem is 5s volt előtte és óriási lépés volt a 6s, minden szempontból, szó sincs arról, hogy hülyeségekkel vernék át az embert. Az árképzés meg almás, de akinek nem tetszik, vegyen szarszungot sd kártya slottal, ettől még nem lesz szerintem se jobb se rosszabb a telefon.

A második bekezdéseddel amúgy nincs semmi gond, a te igényeid, senkinek semmi köze hozzá, személy szerint abban nem látok problémát, hogy az ötös széria nem lesz már használató amikor kijön a nyolcas, mégiscsak 7-8 éves készülékek lesznek addigra már.

Új hozzászólás Aktív témák