Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Melack
üzenetére
Maximalisan leszarom, nem azert linkeltem.
bitpork: szerintem igenis boven van megmagyaraznivalo azon, hogy miert kapok moderaciot es foleg rasszista indittatasu hozzaszolasert figyelmeztetest, amikor a hozzaszolasomban a rasszizmus halvany szikraja sem valosulhatott meg, leven egy orszagnevet irtam, valamint egy degradalo szoval illettem a fonokomet miszerint egy hazug kis patkany. Aminek semmi koze ahhoz, honna szarmazik, aminek meg ahhoz nincs koze, amilyen vallasunak tartja magat, amihez meg nekem nincs kozom mert magasrol teszek ra, mint minden ilyen jellegu dologra. Teljesen jogtalanul figyelmeztetest kapni es tobbszoros kiborulasomra is lapitani mint szar a fuben - ezt nehezmenyezem. Nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- Star Trek
- Sorozatok
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Mini-ITX
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest