Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Melack
üzenetére
Maximalisan leszarom, nem azert linkeltem.
bitpork: szerintem igenis boven van megmagyaraznivalo azon, hogy miert kapok moderaciot es foleg rasszista indittatasu hozzaszolasert figyelmeztetest, amikor a hozzaszolasomban a rasszizmus halvany szikraja sem valosulhatott meg, leven egy orszagnevet irtam, valamint egy degradalo szoval illettem a fonokomet miszerint egy hazug kis patkany. Aminek semmi koze ahhoz, honna szarmazik, aminek meg ahhoz nincs koze, amilyen vallasunak tartja magat, amihez meg nekem nincs kozom mert magasrol teszek ra, mint minden ilyen jellegu dologra. Teljesen jogtalanul figyelmeztetest kapni es tobbszoros kiborulasomra is lapitani mint szar a fuben - ezt nehezmenyezem. Nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest