- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Melack
üzenetére
Maximalisan leszarom, nem azert linkeltem.
bitpork: szerintem igenis boven van megmagyaraznivalo azon, hogy miert kapok moderaciot es foleg rasszista indittatasu hozzaszolasert figyelmeztetest, amikor a hozzaszolasomban a rasszizmus halvany szikraja sem valosulhatott meg, leven egy orszagnevet irtam, valamint egy degradalo szoval illettem a fonokomet miszerint egy hazug kis patkany. Aminek semmi koze ahhoz, honna szarmazik, aminek meg ahhoz nincs koze, amilyen vallasunak tartja magat, amihez meg nekem nincs kozom mert magasrol teszek ra, mint minden ilyen jellegu dologra. Teljesen jogtalanul figyelmeztetest kapni es tobbszoros kiborulasomra is lapitani mint szar a fuben - ezt nehezmenyezem. Nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest