Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Legutóbb, peterkeT laptop-tablet-asztali gép elmélkedését olvasva én is elgondolkodtam, hogy lecseréljem a jelenlegi laptopom - Dell E6230 -, viszont nehezen találok értelmes alternatívát (ami tetszene, az pl. az E7240, de nem igazán nyújt többet, talán a garancia, ami vonzó benne, viszont pl. 2.5 méretű SSD-t nem lehet beletenni, így korlátozottabbak a bővítési lehetőségek), illetve, hogy elgondolkozzak a felhasználói szokásaimon.
Az asztali gép szinte semennyire nincs kihasználva, leginkább filmet nézünk róla.
A tartalomfogyasztás, böngészés nagy része tableten zajlik.
A laptopom a fő gépem, tanulásra, kommentelésre, stb-re ezt használom, ezen vannak virtuális gépek a különböző dolgok teszteléséhez - gondolkozok a lecserélésén, de alternatíva az is, hogy még használom 1-2 évig, amíg lesz valami vonzóbb utód.
Munkára céges gépet használok.
Most végiggondolva arra jutottam, hogy az asztali gépet kellene leépíteni, és találni valami értelmes alternatívát: NAS+médialejátszó kombináció - ez azért sokkal kötöttebb lenne mint a PC- vagy, egy miniITX konfiguráció a TV-re kötve, esetleg az Intel NIC és hasonló gépek is szóba jöhetnek.Röviden: közületek van valaki, aki teljesen megszabadult már az asztali gépétől, és talált rá a mindennapokban használható alternatívát?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...